Bandleden

?

We zijn op zoek naar een backing vocal (v) om onze band uit te breiden. Ben jij de vrouw die samen met ons muziek wil maken? Neem gauw contact met ons op!

?
backing vocals: ?

Bob

Ik heb bijna de hand geschud van Eric Clapton en sindsdien ben ik verslingerd aan zes-snarige instrumenten.

Bob
solo- en ritmegitaar: Bob Kool

Frans-Willem

Muziek is mijn leven. Als ik muziek maak, maar zeker als ik samen speel met anderen, geeft mij dat energie – en daar kan ik als slechtziende nooit genoeg van krijgen. De piano geeft mij de mogelijkheid om de muziek in haar volle breedte te waarderen.

Frans-Willem
toetsen/zang: Frans-Willem Post

Louis

Mijn passie is zingen, ooit begonnen in een koor maar wilde eigenlijk meer. Ging op zoek en kreeg mijn kans bij Tie-Break, de band die naar mijn mening bij mij past qua muziekstijl, niveau en vriendschap. Ik hoop er nog lang van te mogen genieten.

Louis
zang: Louis Haan

Mart

Muziek loopt als een rode draad door mijn leven. Na een time out van enkele jaren pakte ik het gitaar spelen weer op. Daarna was er geen weg terug meer, het muziekvirus had me weer te pakken. Ik ging op zoek naar een band, ik werd gebeld door Tie-Break. Na een auditie was het meteen duidelijk: mijn plek was gevonden.

Mart
solo- en ritmegitaar: Mart van Megen

Maurice

Maurice
geluidstechnicus: Maurice Ollers

Sem

Als driejarig jongetje verslingerd geraakt aan muziek maken. Inmiddels bespeel ik meerdere instrumenten, maar de liefde voor de bas is het sterkst.

Sem
bas/zang: Sem Schut

Wiel

35 jaar in de dansmuziek wereld als bas/drum/zang. Hou van alle muziek. Doe gezellig met alles mee. Muziek en kids zijn mijn passie.

Wiel
drums: Wiel Prikken